Vores kunder og deres IT-miljøer skal ikke stoppes ned i kasser

Der er ingen af vores kunder, der er ens. Derfor behandler vi heller ikke vores kunder og deres IT-miljøer ens

Vi sammensætter de løsninger til vores kunder, som passer bedst til lige præcis dem. Tager højde for deres eksisterende systemer, databaser, netværk og infrastruktur, ser på hvad der skal ændres eller justeres, og så sørger vi for, at det hele passer sammen og ’bare virker’.

Vi håndterer komplette netværksløsninger, både lokalt hos kunden, som hybride miljøer eller ren cloud-baseret. Vi tilbyder også hostede løsninger, hvor al hardwaren står hos os, og vi er ansvarlige for drift og vedligehold.

I skyen er det især Microsofts pallette med Azure, Office 365, Windows 10 og EMS sikkerhedspakken, vi arbejder med – men vi er ikke begrænset til Microsofts produkter og services. Vi arbejder og tager ansvar hele vejen rundt i vores kunders IT-setup.

Med en serviceaftale hos os kan vores kunder få dækket al deres udstyr, uanset om det står i egen kælder eller i et hosting center ude i byen. Vedligeholdelse, sikkerhed, opdateringer… alle housekeeping-opgaverne kan vi tage os af – på serviceaftale, klippekort eller efter medgået tid, alt efter ønske.

Hos VIVA-IT er vi Microsoft-specialister og Microsoft Silver Partner. Det er vi ret stolte af, men vi gør ikke det store nummer ud af det i dagligdagen. Vi går nemlig ikke rundt og stopper vores kunder og deres IT-miljøer ned i kasser. Hverken Microsoft-kasser eller andre kasser.